Vi heter Kajsa Svensson och Anna Johnsson och vi drog igång denna sajt om mode och skönhet för två och ett halvt år sedan. Tanken är att skapa Sveriges bästa modesajt för kvinnor i åldern 20-65 år. Vi har vanliga jobb vid sidan av, men satsar helhjärtat på stickavirke.se och vi hoppas att ni uppskattar vår sida.

Lite kort om ossfemale-149333_1280

Kajsa är stickavirkat.se:s grand old lady och är en sofistikerad dam med skinn på näsan som precis har passerat 60-årssträcket. Kajsa har tidigare bott i modevärldens mecka, Paris, och har ett förflutet som modell på 1970-talet. Numera hittar man henne dock i södra Sverige där hon är allt i allo på en mediabyrå. Hon håller uppe ångan genom att gå de tio trapporna upp till kontoret och genom att läsa alla de klassiska modemagasinen.

Anna är uppväxt i en frireligiös familj vilket innebar en flackande tillvaro som ung, där en del av tiden tillbringades mitt på den amerikanska prärien. Anna har en passion för det skrivna ordet och är ständigt på jakt efter det ultimata jobbet där skrivande och mode gärna får kombineras. Kanske kommer det ske på stickavirkat.se? Tills vidare jobbar dock Anna inom vården och tränar regelbundet för att hålla sig i form.

Framtiden

Vi hoppas utveckla stickavirka.se mer åt ett community och vi vill gärna att våra läsare ska vara delaktiga. Tanken är dels att vi ska kunna leva på sajten samtidigt som den ger ett riktigt värde för alla modesugna kvinnor där ute. Därför vill vi redan nu ha din åsikt, vad vill du läsa om på stickavirka.se?